Μειωμένη τιμη! Nutrex Lipo-6 Black Δείτε μεγαλύτερη

Nutrex Lipo-6 Black

31,90 €

Nutrex

31,90 €

39,90 €

-8,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το Nutrex Lipo-6 Black είναι κυριολεκτικά καταστροφέας λίπους! Πανίσχυρος λιποδιαλύτης που θα σας κάνει να τρίβεται τα μάτια σας. Δείξτε τους κοιλιακούς σας τώρα. Σύμπληρωμα για προχωρημένους αθλητές που θέλουν εξαφανίσουν το λίπος.
Μπορείτε να φτάσετε τον στόχο σας. Πιστέψτε το και με το Nutrex Lipo-6 Black θα γίνει γρήρορα πραγματικότητα. Πετάξτε το λίπος από πάνω σας και φτάστε στο σημείο να φαίνονται οι κοιλιακοί σας.

Nutrex Lipo 6 Black

Serving Size: 3 Black Liquid Capsules
Servings Per Container: 40

Amount Per Serving:

Citrus Aurantium (fruit)(containing oxedrine [synephrine]): 45mg
Coleus Forskohlii (root)(containing forskohlin): 25mg
Coffea Arabica (fruit): 333mg
Theobroma Cacao (seed): 208.5mg
Puper Nigrum (fruit)(containing Bioperine): 2.5mg
Nicotinic Acid (98%): 22.5mg
Geranium Oil: 10mg

Other Ingredients:

Sunflower Lecithin, vegetable cellulose, medium chain triglycerides, tocopherols concentrate mixed-low alpha type, titanium dioxide, Alllura Red (E129), Brilliant Blue FCF (E133), Sunset Yellow (E110).

Read more: Nutrex Research Lipo-6 Black (Clearance) 120 Black-Caps http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/clearance/nutrex-research-lipo-6-black-(clearance)-120-black-cap#ixzz3UVcIvsI3

Αρχίστε με 1 χάπι Nutrex Lipo 6 Black το πρωί και 1 χάπι πριν την προπόνηση. Μετά από μια εβδομάδα μπορείτε να φτάσατε στα 2 και 2. Μέγιστη χρήση 3 και 3 την μέρα. Μετά από 8 εβδομάδες χρήσης σταματήστε για 2 εβδομάδες.

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK