Προσφορα! Biotech BCAA 380tabs Δείτε μεγαλύτερη

Biotech BCAA 340tabs + B6

29,90 €

ΛΗΞΗ 05/18

Biotech

29,90 €

34,90 €

-5,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το BCAA+B6 περιέχει αμινοξέα λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη σε αναλογία 2:1:1. Η επαγγελματική φόρμουλα αμινοξέων χάρη στην σύσταση της, αποτρέπει την αποδόμηση του μυικού ιστού και παράλληλα συμβάλλει στην αύξηση του όγκου του.

Επιπλέον είναι ενισχυμένο με Βιταμίνη Β6 η οποία συμβάλλει στον κανονικό μεταβολισμό της πρωτεΐνης και του γλυκογόνου καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech το BCAA+B6 περιέχει ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα θρεπτικά συστατικά.

Λίγα λόγια από το MuscleBody

Δεν εχω και πολλα να πω για το συγκεκριμένο προιόν. Ταμπλέτες BCAA με αναλογία 2:1:1 αλλά η διαφορά που έχει απο τα περισσοτερα της αγοράς ειναι οτι περιέχουν 1000mg BCAA στην καθε ταμπλέτα.

Βαθμολογία 

Ενημέρωση Γνησιότητας

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK