Προσφορα! Betancourt BCAA 300caps Δείτε μεγαλύτερη

Betancourt BCAA 300caps

24,90 €

ΛΗΞΗ 05/18

Betancourt

24,90 €

29,90 €

-5,00 €

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Τα BCAA είναι ένας συνδυασμός της λευκίνη, ισολευκίνη, και βαλίνη. Λειτουργούν συνεργικά για να προωθήσουν την ανάρρωση των μυικών ιστών και την πρόληψη του καταβολισμόυ. Τα Betancourt BCAA κατασκευάζεται με NSF πιστοποίηση και cGMP στις εγκαταστάσεις στο Μαϊάμι, Φλόριντα. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι εγκαταστάσεις μας να συμμορφώνονται με όλους τους κανονισμούς του Food and Drug Administration και οι απαιτήσεις για την κατασκευή των συμπληρωμάτων διατροφής. Κάθε πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στα προϊόντα μας έχει δοκιμαστεί πριν από την παραγωγή και όλα τα τελικά προϊόντα υποβάλλονται σε έλεγχο για αυστηρή ποιότητα πριν να κυκλοφορήσει. Η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας του κάθε μπουκαλιού Betancourt συνεχίζει να βρίσκεται στον πυρήνα της επιχείρησής μας και το όραμά μας.

Λίγα λόγια από το MuscleBody
Αμερικάνικη εταιρία η Betancourt με υψηλή ποιότητα στα προιόντα της. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα είναι 1γρ BCAA στο χάπι σχεδόν και είναι 300 χάπια η συσκευασία. Από άποψη τιμής σας συμφέρει το συγκεκριμένο συμπλήρωμα και στο θέμα απόδοσης η δόση που προσφέρει είναι πολύ καλή. Αν με ρωτάγατε ποια χάπια αμινοξέα να πάρετε θα σας πρότεινα τα Betancourt με κλειστά μάτια.

Βαθμολογία 

300 Capsules
Serving Size3Capsules
Servings Per Container100
 
Amount Per Serving % Daily Value*
 
L-Leucine 1,200mg **
L-Valine 600mg **
L-Isoleucine 600mg **
 
** Daily Value not established
Other Ingredients:
Gelatin, And Vegetable Magnesium Stearate.
 

Πάρτε 4 ταμπλέτες πριν την προπόνηση και 4 αμέσως μετά. Στις μέρες μη προπόνησεις βάλτε 4 και 4 μέσα στην μέρα σας.

γνησιοτητα

Το MuscleBody ενημερώνει ότι τα προϊόντα μας είναι 100% γνήσια εισαγωγής από τις αντιπροσωπίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορούν απομιμήσεις που δύσκολα διακρίνονται. Τα κρούσματα είναι από e-shops Βουλγαρίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας τα οποία προσπαθούν να εξαπατήσουν ότι είναι Ελληνικές εταιρίες έχοντας μέχρι και Ελληνικά τηλέφωνα. Σκεφτείτε πως γίνετε να πουλάνε στις τιμές μας και να προσφέρουν μέχρι και δωρεάν μεταφορικά;;

FACEBOOK